Twizzit: Jouw toolkit voor een moderne club

Vanaf 1 december is het eindelijk zover! Dan gaan we volop voor digitalisering met ons gloednieuwe platform Twizzit.

Club opleiding
Vanaf 1 december zullen al onze clubs Twizzit als nieuwe ledenapplicatie gebruiken en daarom organiseren wij op donderdag 30 november 2023 een verhelderend webinar om de belangrijkste basisprincipes van Twizzit onder de knie te krijgen.

Al nieuwsgierig?
Naast de webinar kun je op onze website onder 'Clubs' - "Twizzit" een overzicht vinden van alle modules die Karate Vlaanderen aanbiedt. Of druk op hier.

Waarom Twizzit?
Twizzit is een platform dat op maat van jouw club kan ingesteld worden: tweak je eigen dashboard naar de voorkeuren en instellingen van je club en kies hoe je je leden up-to-date houdt.

Voor de clubs
Een overzicht van de basis functionaliteiten die beschikbaar zijn voor elke club:

  • Ledenbeheer 

  • Aanwezigheidsregistratie (Trainingen)

  • Inschrijvingsformulieren

  • Interne communicatie (Nieuwsbericht) 

  • Examen overzicht (Module Beheer Graden)

  • Kidskarate fonds 

  • Twizzit-Mobile-App (per lid)


Stel je eigen beheerders in per club! Programmeer je eigen voorwaarden voor examens en gradenbeheer! Parameters als leeftijd, aantal trainingen of wachttijden kunnen je een handje helpen om het overzicht in de eigen club te bewaren.

Maak ook je planning op voor verschillende groepen of verschillende activiteiten vanuit het platform en nog veel veel meer....

En voor de leden?
Elke gebruiker krijgt ook een eigen dashboard, zodat je makkelijk aanwezigheden, inschrijvingen en taakindeling kan raadplegen. Op die manier moeten je leden nooit meer op zoek gaan naar info en zijn ze altijd up to date met al het meest recente nieuws, ook van de federatie.

Ook alle nieuwsbrieven van Karate Vlaanderen verlopen via Twizzit.

Wablief?
Klinkt dit allemaal te mooi om waar te zijn, maar ook wel een beetje ingewikkeld?
No worries: Karate Vlaanderen voorziet opleidingen om met de nieuwe tool aan de slag te gaan. Zo kan je snel en zonder zorgen dit nieuwe platform induiken.

Wij zijn helemaal klaar voor Twizzit, ... Jullie ook?

Hier onder enkele ervaringen van andere clubs en federaties